Jessica Simpson este gravida

De: Gabriela Voicu / 21.10.2011, 11:53
Jessica Simpson este gravida
Cantareata Jessica Simpson si logodnicul ei, Eric Johnson, vor deveni parintii unei fetite, in 2012.

Cantareata Jessica Simpson este insarcinata si va deveni mama pentru prima data in 2012. Ea si logodnicul ei vor avea o fetita.

Vedeta le-a spus deja prietenilor apropiati ca „se simte ca si cum ar fi castigat la loterie”, insa nu va confirma oficial sarcina pana cand nu va primi o oferta convenabila din partea unei publicati, care ar primi in exclusivitate si primele poze cu bebelusul. Potrivit unor surse, cantareata vrea cel putin 500.000 de dolari pentru a dezvalui informatii despre sarcina, potrivit Starpulse.com.

Jessica si logodnicul ei, Eric Johnson, un fost star in National Football League (NFL), asteapta cu nerabdare venirea pe lume a primului lor copil. „Jessica a dorit sa afle sexul bebelusului, deoarece uraste surprizele. Ea si Eric sunt foarte fericiti”, a declarat o sursa pentru publicatia In Touch Weekly.

Jessica Simpson si Eric Johnson

Jessica Simpson si Eric Johnson, care se vor casatori luna viitoare in Hawaii, au inceput deja sa zugraveasca in roz peretii camerei fiicei lor si au ales deja doua posibile prenume pentru aceasta – Morgan si Karen, a mai spus aceeasi sursa.

Cantareata in varsta de 31 de ani a fost casatorita in perioada octombrie 2002 – iunie 2006 cu muzicianul Nick Lachey. Eric Johnson s-a despartit in octombrie 2009 de sotia lui Keri, dupa un mariaj care a durat 5 ani.