Jessica Simpson isi ineaca amarul in bautura

Apropo.ro / 07.08.2009, 15:25
Jessica Simpson isi ineaca amarul in bautura
Jessica Simpson se pare ca s-a imprietenit cu Bachus, intr-un restaurant de fite.

Jessica Simpson se pare ca s-a imprietenit cu Bachus, intr-un restaurant de fite.

Toata lumea care frecventeaza un salon de frumusete discuta de toate cu angajatul care ii serveste. Asa ca, acestia devin usor-usor un fel de psihologi fara atestat in fata vedetelor. Poate fi de bine sau de rau, deoarece exista multe persoane care pot vinde ponturi tabloidelor, pe bani grei.

Asa a facut si Jessica, care i-a povestit despre viata ei stilistei la care merge. De cand a ramas fara partener, Simpson se distreaza de cate ori are ocazia. Cel mai nou amic care o insoteste la petreceri este un gay. El este barbatul care ii atrage atentia cantaretei sa nu faca abuzuri si sa dea presei subiecte de scandal.

La ultima lor iesire intr-un restaurant, Jessica a consumat pahar dupa pahar, pana cand si-a pierdut stabilitatea si coerenta in vorbire.

Salvarea a venit tot din partea prietenului care a incercat sa o conduca acasa fara ca presa sa vada ca ea este beata. Incercarea i-a fost zadarnica, mai ales ca si cei care se aflau in restaurant au incercat sa ii faca poze cu ce aveau la indemana.

In general, atunci cand esti vedeta si tii la eticheta, astfel de gesturi trebuiesc bine controlate, tocmai pentru a nu ajunge pe primele pagini ale ziarelor.