Jessie Ware, Kovacs, Nouvelle Vague, Mihail vin pe 25 – 26 august la Full Moon Live 2018

Apropo.ro / 17.07.2018, 13:04
Jessie Ware, Kovacs, Nouvelle Vague, Mihail vin pe 25 – 26 august la Full Moon Live 2018
Magie, mister şi cele mai frumoase voci care vor vrăji în weekendul cu lună plină din august - Jessie Ware, Kovacs, Nouvelle Vague, Mihail şi alţii vin pe 25 – 26 august la Full Moon Live 2018. Până pe 20 iulie primele 300 de abonamente de festival au acces la Golden Ring cu preţ de acces Normal

Puţine momente au legate de ele mai multe superstiţii ca nopţile cu lună plină, când lucrurile nevăzute ies din umbre, aerul e încărcat de mister şi vrăjitoarele se adună să lege şi să dezlege farmece. Pe 25 şi 26 august, magia albă, plină de iubire, a lui Jessie Ware şi magia neagră, cu poveşti despre dezamăgiri, neîncredere şi supravieţuire a lui Kovacs, alături de reinterpretările neconvenţionale ale unor piese celebre, realizate de Nouvelle Vague, se regăsesc pe scena celei de-a doua ediţii a Festivalului Full Moon Live (www.fullmoonlivefestival.ro), organizat de Events (www.events.ro).

Jessie Ware

Având tot sufletul pus în piese şi cu versuri care capătă nuanţe diferite de fiecare dată când se întipăresc şi mai mult în memorie, Jessie Ware, spiritul liber care aduce note de soul şi electro în muzica pop, a ajuns pe buzele tuturor în 2012, odată cu lansarea piesei “Wildest Moments”, piesă care s-a auzit multă vreme pe toate posturile de radio din România. Cu peste un milion de albume vândute şi adorată de critici şi de public, una dintre vocalistele de mare renume din –Marea Britanie promite pe 25 august un concert captivant, ce va lăsa fanii vrăjiţi de poveşti de dragoste intense surprinse de vocea ei deosebită şi de felul său de a-şi interpreta melodiile.

Kovacs

Cu vocea unei legende a muzicii soul şi o istorie complicată pe care, prin curaj, determinare şi un talent nemaiauzit, a transformat-o într-o călătorie muzicală deschisă şi emoţionantă, Kovacs aduce un gen complex, ce combină multe stiluri şi le duce la alt nivel. Cântându-şi călătoria emoţională de la întuneric la lumină ilustrată în cel mai nou album,“Cheap Smell”,  artista olandeză care a fost aleasă printre cele mai bune zece debuturi muzicale ale anului 2016 îşi va duce publicul prin toate stările, de la furie la dragoste sălbatică, de la dependenţă la acceptare. Poveştile foarte personale pline când de umbră, când de lumină despre relaţiile moderne sunt inima noului său album, iar sound-ul întunecat şi delicios al pieselor ca „My love”, “Adickted”, “Black Spider”, “Midnight Medicine”, “Play Me” şi “Priceless” va cuceri cu siguranţă publicul.

Nouvelle Vague

Inainte de Kovacs vor cânta  Nouvelle Vague, ce au ca sursă de inspiraţie mişcarea new-wave, precum şi muzica punk şi post-punk şi readuc la viata, într-o interpretare proprie, piese celebre ale unor trupe emblematice precum Depeche Mode, Simple Minds, Sex Pistols, Talk Talk, Robert Palmer, The Sisters of Mercy, Killing Joke, The Clash, Billy Idol, New Order, The Smiths şi The Cure.

Mihail

Artistul basarabean care a făcut istorie pe Youtube cu melodia “Mă ucide ea” şi conduce topurile din 2015 va fi şi el prezent pe scena Full Moon Live Festival. Cântece precum “See you soon”, “Who you are”, “Doar visuri” şi “Simt că ne-am îndepărtat” au devenit virale şi l-au adus în atenţia tuturor pe acest artist complex, pasionat în egală măsură de muzică, fotografie şi arte vizuale.

Full Moon Live Festival a avut o primă ediţie în Bucureşti, în 2016 când şi-au vrăjit fanii sub luna plină LP şi Asaf Avidan, Yelllow, Lucia, Imagination Orchestra şi Moonlight Breakfast. Până pe 20 iulie inclusiv sunt puse în vanzare primele 300 de abonamente la pret de de 199 lei de (acces Normal) cu acces la Golden Ring. Abonamentele pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro.
Mai multe detalii despre Full Moon Live – www.fullmoonlivefestival.ro si pe pagina de Facebook: FullMoonLive