Jet Li se bate pe 13 milioane $ si bate recorduri

De: Manuela Stoicescu / 07.01.2008, 14:59
Jet Li se bate pe 13 milioane $ si bate recorduri
In timpul filmarilor la "The Warlords" au fost folositi 500 de cai iar secventa care infatisa lupta principala si-a adjudecat 20 de pagini din scenariu

Jet Li a incasat 13 milioane de dolari pentru ultimul sau film, "The Warlords", inregistrand un record pentru un actor dintr-un film turnat in limba chineza. Aproape jumatate din bugetul de 40 de milioane de dolari a fost alocata echipei.

In timpul filmarilor au fost folositi 500 de cai iar secventa care infatisa lupta principala si-a adjudecat 20 de pagini din scenariu si 8 camere care s-au rotit neincetat in jurul protagonistilor.

"Fara Jet Li nu am fi indraznit sa investim atat de multi bani intr-un film in limba chineza", a declarat regizorul Peter Chan. In ultima vreme insa, de la "Crouching Tiger, Hidden Dragon" pana la "Hero", filmele chinezesti au inceput sa aiba din ce in ce mai mult succes.

Recordul anterior in materie de incasari a fost detinut tot de Jet Li, pentru rolul din "Hero".

In timpul filmarilor la "The Warlords" au fost folositi 500 de cai iar secventa care infatisa lupta principala si-a adjudecat 20 de pagini din scenariu.