JETSKI PRIN VENETIA

Apropo.ro / 04.04.2006, 14:14
JETSKI PRIN VENETIA
Te afli la carma unui Jet ski intr-un concurs in laguna venetiana. Trebuie sa ajungi la final in timpul alocat. Esti gata sa te intreci cu cei mai rapizi piloti care au existat vreodata? Poti rezista in acest joc perculos?


Te afli la carma unui Jet ski intr-un concurs in laguna venetiana. Trebuie sa ajungi la final in timpul alocat.
Esti gata sa te intreci cu cei mai rapizi piloti care au existat vreodata? Poti rezista in acest joc perculos? Ai grija sa nu lovesti peretii ca altfel pierzi din viteza. Si urmareste upgrade-urile verzi care-ti dau viteza. Ele iti echipeaza nava cu extra viteza si te ajuta sa castigi cursa.Ca sa castigi cupa Cosmic Tunel trebuie sa castigi toate curselele din sezon. BAFTA!
BikerFun este un simulator sport in care trebuie sa treci cu bicicleta printre fanioane, sa eviti ceilalti oameni, animalele, copacii, stincile, etc. Poti cistiga mai multe puncte si poti obtine noi vieti daca sari cu bicicleta
AquaJet este o cursa 3D in care jucatorul trebuie sa-si controleze sky-jetul pentru a cistiga cele 15 curse ale campionatului impotriva a 5 diferiti concurenti.
Un joc simplu, dar relaxant cu masini. Trebuie sa mergi cat mai repede, ca un nebun, dar sa eviti celelalte masini, camioane sau motociclete din drumul tau. Aduna puncte luand autostopisti de pe marginea drumului si lasa-i in statia de autobuz.

Ducati Extreme
Wireless Motorcycle Racing

Testeaza-ti nivelul de adrenalina cu Ducati Extreme Wireless Motorcycle Racing! „Alearga” pe strazile Italiei, stancile Sardiniei sau prin tunelele din Alpi, in toate conditiile meteo. Alege-ti din motocicletele ducati, clasice sau moderne.

In jocul „Midnight racersÂ’Â’ trebuie sa te lupti pentru primele locuri din clasament si sa-ti revendici dreptul tau de Â’Â’rege la soselelorÂ’Â’. Pariaza pe cursa ta si castigi bani cu care iti poti upgrada masina de la Tuner Shop. Upgrade-urile inseamna mai multa performanta pe sosea – poti adauga o cursa cu derapaje sau iti poti imbunatati aripile din spate. In final, un singur jucator va termina cursa cu suficienti bani incat sa devina Bling King. E numai gura de tine sau esti in stare sa ‘alergiÂ’ ? Sa te vedem la Midnight.
Inainte de a descarca jocurile verifica instructiunile
si daca telefonul tau este compatibil