Jewel, dezvăluiri din trecut: „Am avut o relaţie secretă cu…

De: Nicoleta Nicolae / 27.09.2015, 08:00

Jewel, dezvăluiri din trecut:
Cântăreaţa a lansat o nouă carte autobiografică, „Never Broken”, în care povesteşte despre idila cu câştigătorul premiului Oscar.

Jewel a recunoscut că a fost îndrăgostită şi a avut o relaţie cu Sean Penn, când acesta se despărţise de soţia lui, Robin Wright.
Când şi-a lansat albumul de debut, în 1995, Jewel a apărut într-un show tv şi i-a atras atenţia actorului, care se despărţise de Robin Wright, pe atunci doar iubita lui.

„M-a văzut la Conan şi lucra la un film, pe care îl scrisese el, „The Crossing Guard”. A vrut să-i compun un cântec pentru asta. I-am spus că o voi face şi el mi-a cerut să ne vedem cândva pentru a-mi povesti subiectul. I-am dat numărul meu de telefon şi mă gândeam că nu voi mai auzi nimic despre el”, a povestit starul.

Foto: Instagram

Mai târziu, cântăreaţa a compus piesa „Emily”, iar după asta, cei doi au început o poveste de iubire în secret. „Am vorbit mult la telefon şi flirtam mult şi nu mă deranja deloc. Dar nu eram nebună şi ştiam că sunt doar de amuzament pentru el. Am intenţionat să nu fiu o cucerire. L-am pus la punct şi el a făcut un pas şi mai mare. A început să mă curteze asiduu, mă urmărea prin turneu, comportându-se ca şi cum ar fi asistentul meu. Am făcut paşi mici cu el, dar era foarte insistent şi un urmăritor inventiv şi m-am bucurat imens. Am ţinut relaţia noastră înfloritoare secretă”, a povestit vedeta.

Când erau împreună, Jewel i-a cerut să renunţe la alcool şi la droguri. „M-am bucurat de Sean şi în cele din urmă m-am îndrăgostit”. Însă după doar câteva luni, cei doi s-au despărţit, iar Sean s-a reîntors în braţele lui Robin Wright, cu care s-a căsătorit în 1996.