Jim Carrey acuzat de moartea fostei sale iubite Cathriona White

De: Cătălina Matei / 20.09.2016, 16:19
Jim Carrey acuzat de moartea fostei sale iubite Cathriona White
Soţul fostei iubite a lui Jim Carrey l-a dat în judecată pe actor luni, acuzându-l că i-a furniza ilegal Cathrionei White medicamente care se eliberează doar cu prescripţie medicală, astfel fiind vinovat pentru moartea ei

Procesul intentat de fostul soţ al lui White, Mark Burton, la Curtea Superioară din Los Angeles, îl acuză pe Carrey, în vârstă de 54 de ani, „că a folosit averea lui imensă şi statutul de celebritate pentru a obţine în mod ilegal şi a distribui substanţe ce provoacă dependenţă şi, care s-au dovedit, în acest caz, letale, substanţe care trebuie eliberate sub control medical.”

Cutremurător: Fosta iubită a lui Jim Carrey a lăsat un bilet de adio înainte de a se sinucide

Cathriona White, în vârstă de 30 de ani, artistă de makeup de origine irlandeză, a fost găsit moartă în apartamentul ei din Los Angeles, în septembrie 2015, după o aparentă sinucidere, scrie mediafax.ro.

Carey, a spus, de asemenea, în declaraţie: „Nu voi tolera această încercare crudă de a ne exploata pe mine şi pe femeia pe care am iubit-o. Necazurile lui Cat s-au născut cu mult timp înainte să o fi cunoscut, iar sfârşitul ei tragic a fost dincolo de posibilitatea controlului altcuiva. Eu ​​chiar sper că într-o bună zi, oamenii vor nu mai încerca să profite de pe urma acestei tragedii şi să o lase să se odihnească în pace. „

În actele procesului său, Burton a pretins că Carrey a obţinut medicamentele ce se eliberează cu prescripţie medicală Percocet, Ambien si Propranololul sub numele de „Arthur Regele” şi i le-a dat lui White, chiar dacă ştia că era „predispusă la depresie” şi că „a încercat anterior să-şi ia viaţa”.

De asemenea, Burton, care pretinde un proces cu juriu, a declarat că Jim Carrey a făcut „un efort de a acoperi comportamentul şi complicitatea la moartea ei”, spunând că White se poate să fi luat medicamentele de la el fără ştirea sa.