Jim Carrey, deja bunic?

Apropo.ro / 28.07.2009, 00:00
Jim Carrey, deja bunic?
Dacă ar fi fost vorba despre un rol, cu siguranţă s-ar fi găsit un machiaj potrivit şi o grimasă atent studiată de actor pentru ca personajul să fie credibil. Dar un Jim Carrey la 47 de ani, bunic în viaţa reală? Ce repede cresc copiii!

După două mariaje eşuate, Jim Carrey şi-a promis că nu va mai ajunge în faţa altarului, dar e posibil ca actuala lui parteneră de viaţă, Jenny McCarthy, să-l facă să se răzgîndească. Prima confirmare publică a relaţiei lor a venit în 2006, la o jumătate de an de la prima lor întîlnire, iar anul trecut cei doi au recunoscut că s-au mutat împreună.

Un mic fragment publicitar pentru filmul “Yes Man”, în care Jim Carrey apărea cerînd-o în căsătorie pe Jenny – al cărei personaj era obligat să răspundă cu “da” la orice întrebare – a dat naştere primelor speculaţii legate de un al treilea mariaj al actorului şi, de ce nu, încă un moştenitor. Desigur, revistele de scandal de-abia aşteaptă momentul în care Jenny va primi inelul de logodnă, motiv pentru care paparazzi îi însoţesc mai mereu, doar-doar se va vedea vreo bijuterie nouă şi preţioasă pe degetul blondei.

Între timp însă, surpriza cea mare n-a venit din partea cuplului Jim-Jane, ci din partea lui Jane Carrey, fiica starului din prima căsătorie, care şi-a anunţat tatăl că este însărcinată. Tînăra cîntă într-o formaţie şi este iubita lui Alex Santana, alias Nitro, membru în trupa rock Blood Money. Odată cu aflarea veştii că va deveni bunic, Jim Carrey s-a bucurat să audă şi de logodna celor doi, iar acum exersează şi pentru rolul… de socru mic.