Jim Carrey se iubește cu o studentă rusoaică de 23 de ani

Apropo.ro / 18.09.2012, 15:30
Actorul de comedie Jim Carrey are o nouă iubită! În ultima perioadă, Jim și-a tot schimbat iubitele și cam toate au fost studente.

Jim Carrey, 50 de ani, a fost fotografiat de paparazzi alături de noua lui iubită, o studentă șatenă din Rusia, în vârstă de 23 de ani.

Cei doi s-au simțit bine împreună, dovadă și faptul că Jim a fost mereu cu zâmbetul pe buze și binedispus.

Jim și rusoaica au stat pe plaja din Malibu, în costume de baie, au băut cocktail-uri și nu s-au ferit deloc de ochii indiscreți ai presei.

Jim si studenta

Jim și proaspăta iubită.. tot studentă

De la despărțirea de iepurașul Playboy și modelul Jenny McCarthy, Jim Carrey a fost văzut doar în compania unor femei cu mult mai tinere decât el. Odată cu asta a făcut pasiune și pentru rusoaice.

Jim s-a iubit cu un model indian, de 24 de ani, Anchal Joseph, a urmat rusoaica Anastasia Vitkina, 23 de ani, studentă la New York.

Anchal Joseph

Anchal Joseph

Jim Carrey a fost însurat de două ori și a avut relații cu multe celebrități… și nu numai. Aproape nimic nu i-a scăpat. Are un fiu în vârstă de 10 ani, autist, cu modelul Jenny McCarthy, care i-a fost parteneră de viață timp de cinci ani.

Jenny mărturisește că îi este rușine de comportamentul fostului iubit, care își trăiește viața din plin, dar care nu se interesează de fiul său. Băiatul face terapie, iar în tot acest proces are nevoie de susținerea ambilor părinți, nu doar de unul.

Jim Carrey si Jenny McCarthy

Jim Carrey și Jenny McCarthy

Jim și Jenny nu au dorit niciodată să oficializeze relația lor, căci fericirea nu consta într-o bucată de hârtie. Anumite surse din anturajul actorului dezvăluie faptul că Jim are planuri de căsătorie cu rusoaica șatenă, actuala prezență feminină din viața lui.