Jim Carrey și Jeff Daniels fac echipă din nou, în comedia „Dumb and Dumber 2”

De: Gabriela Voicu / 21.06.2013, 17:30
Jim Carrey și Jeff Daniels fac echipă din nou, în comedia
Jim Carrey și Jeff Daniels vor fi din nou Dumb si Dumber, in continuarea comediei din 1994, care se va numi "Dumb and Dumber To".

Jim Carrey și Jeff Daniels vor fi din nou Dumb și Dumber, în continuarea comediei din 1994, în care au mai jucat împreună cei doi.

Universal Pictures a achiziționat drepturile de difuzare pentru „Dumb and Dumber To”, iar filmul va fi regizat de Petter și Bobby Farrelly, care au regizat și prima parte.

Acest proiect a aparținut inițial companiei Warner Bros., însă aceștia au renunțat la el săptămâna trecută.

Jim Carrey și Jeff Daniels

„Dumb and Dumber To” îi va avea ca protagoniști pe cei doi idioți Lloyd Christmas și Harry Dunne, întruchipați de Jim Carrey și Jeff Daniels, care vor amuza din nou fanii cu aventurile lor hilare, așa cum au făcut și în prima parte a filmului, devenită hit.

„A durat trei ani să convingem studiourile să aprobe acest proiect. Cel mai ușor la Hollywood este să spui NU. Îți păstrezi slujba dacă spui NU. Dacă spui DA și nu ai dreptate, îți pierzi jobul. Am primit multe răspunsuri negative timp de doi ani, dar de data aceasta filmul a fost aprobat și cred ca are șanse să fie mai bun decât primul”, a declarat actorul Jeff Daniels.