Jimmy Fallon va continua să fie gazda „The Tonight Show” până în 2021

De: Nicoleta Nicolae / 15.08.2015, 09:00
Jimmy Fallon va continua să fie gazda
Vedeta TV americană Jimmy Fallon va continua să fie gazda programului "The Tonight Show" până în 2021, contractul său cu televiziunea NBC pentru prezentarea acestui show a cărui imagine a început să fie în primăvara lui 2014 fiind prelungit cu şase ani, potrivit contactmusic.com.

Astfel, Jimmy Fallon va continua să fie amfitrionul „The Tonight Show” pentru cel puţin încă şase ani, ca urmare a extinderii contractului său cu reţeaua de televiziune americană NBC până în 2021, potrivit unui anunţ făcut, joi, de preşedintele NBC Entertainment, Bob Greenblatt.

„Jimmy Fallon este pur şi simplu cel mai bun în acest rol, cel mai versatil star al unui show TV” difuzat în prezent, a spus Bob Greenblatt, citat de revista Entertainment Weekly.

„«The Tonight Show» a fost mereu o adevărată instituţie, dar el (Jimmy Fallon, n.r.) a transformat acest show într-o destinaţie pentru cea mai mare audienţă”, comparativ cu toate celelalte emisiuni de divertisment nocturne, a mai spus Greenblatt.

Popularitatea lui Jimmy Fallon – care a schimbat formatul „The Tonight Show”, după retragerea de la cârma emisiunii a lui Jay Leno, aducând în platou o nouă trupă şi un joc pentru celebrităţi – este dovedită de audienţa ridicată a acestui program, care a atras în sezonul 2014-2015 o medie de 3,8 milioane de telespectatori pe ediţie.

Jimmy Fallon, în vârstă de 40 de ani, a devenit gazda „The Tonight Show” în februarie 2014, când l-a înlocuit pe Jay Leno, care a prezentat vreme de 22 de ani acest popular talk-show de televiziune.

Sursa: MEDIAFAX