Jirinovski i-a cerut lui Obama să divorțeze

De: Marian Andrei / 22.01.2014, 16:00
Jirinovski i-a cerut lui Obama să divorțeze
Liderul Partidului Liberal-Democrat din Rusia, ultranaționalistul Vladimir Jirinovski, este convins că liderii marilor puteri nu trebuie să aibă soții, deoarece ele îi împiedică să conducă cum trebuie statul.

Potrivit lui Jirinovski, Michelle Obama este cauza pentru care președintele Statelor Unite „a început să arate rău” în ultimul timp.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

„Uitați-vă la el, s-a schimbat mult. Arată rău. Are mai multe riduri. Michelle e vinovată. Michelle l-a adus în starea asta. Monica l-a distrus pe Clinton, iar pe Obama, soția”, a declarat liderul unuia dintre cele patru partide rusești reprezentate în Duma de Stat.

Jirinovski cunoscut pentru declarațiile sale legate de „stilul de viață sănătos”, le-a cerut membrilor partidului său să nu facă sex de mai mult de trei-patru ori pe an, deoarece acest lucru „dăunează”. Declarația privind „reducerea normei sexuale” pentru membrii partidului său a fost făcută la prima reuniune a Dumei de Stat din 2014.

Cu un an în urmă, Jirinovski a fost suspectat că a divorțat fictiv pentru a ascunde datele despre veniturile și averea soției. Politicianul a declarat atunci că nu a divorțat, deoarece este căsătorit religios.