J.K. Rowling va scrie un roman politist

Apropo.ro / 20.08.2007, 16:55
J.K. Rowling va scrie un roman politist
Celebra autoare a seriei de romane "Harry Potter" si-a dezvaluit intentiile de a-si continua cariera literara, de data aceasta cu un film politist. Aflata intr-o cafenea din Edinburgh, aceasta a inceput sa schiteze primele pagini ale unei carti care va avea drept coordonate crima si

Celebra autoare a seriei de romane „Harry Potter” si-a dezvaluit intentiile de a-si continua cariera literara, de data aceasta cu un film politist. Aflata intr-o cafenea din Edinburgh, aceasta a inceput sa schiteze primele pagini ale unei carti care va avea drept coordonate crima si suspansul.

Deja familiarizata cu tehnicile marketing-ului, Rowling a anuntat ca nu va dezvalui intriga noului ei roman. dar a scris pe site-ul ei personal ca intentioneaza sa scrie ceva total diferit fata de „Harry Potter”. Parand aproape usurata de terminarea seriei care l-a avut drept personaj principal pe micul vrajitor – desi declarase ca a izbucnit in lacrimi la finalul celui de-al saptelea roman – Rowling a mai scris pe site ca se simte binecuvantata sa poata hoinari cu un caiet si cu un creion, vazand unde o poarta inspiratia.

Prima carte din seria Harry PoOtter a fost inceputa tot intr-o cafenea din capitala scotiana. Intrebata ca stil va adopta de data aceasta, Rowling a raspuns: „Am sa procedez ca si la Harry Potter. Voi scrie doar ce vreau eu sa scriu’.

Manuela Stoicescu

Tags: