J.Lo a debutat în moda la New York

Apropo.ro / 14.02.2005, 12:21
J.Lo a debutat în moda la New York
Actrița și cîntareața Jennifer Lopez a debutat într-un nou domeniu, moda, în cadrul Saptamînii Modei de la New York, transmite Sky News. Prezentarea colecției sale a fost structurata pe trei parți, corespunzînd celor trei etape din cariera lui J.Lo:


Actrița și cîntareața Jennifer Lopez a debutat într-un nou domeniu, moda, în cadrul Saptamînii Modei de la New York, transmite Sky News.

Prezentarea colecției sale a fost structurata pe trei parți, corespunzînd celor trei etape din cariera lui J.Lo: începuturile ei din Bronx, muzica și stilul de viața de dupa cucerirea celebritații. Cea de a treia parte a fost acompaniata de melodii de pe cel mai nou album al sau, „Rebirth”.

Multe dintre modelele prezentate erau în stilul celor pe care le poarta Jennifer Lopez: multa blana, palarii sau șepci, fuste minuscule, pantaloni strîmți și bluze care lasa buricul la vedere. Culoarea predominanta a fost albul, pentru care Lopez are o slabiciune.

Opiniile despre creațiile vestimentare ale lui J.Lo au fost împarțite, unii critici considerînd ca modelele sale nu au nimic original, alții ca îi confirma statutul de star.

Jennifer a participat la prezentare împreuna cu soțul ei, cîntarețul Marc Anthony.

Mediafax