J.Lo, Viorica de la Clejani, Roman Iagupov, de la Zdob şi Zdub, dar şi cuplul comic Romică Ţociu şi Cornel Palade vin la “Te cunosc de undeva!”

De: Cristiana Trifu / 21.09.2018, 12:06
J.Lo, Viorica de la Clejani, Roman Iagupov, de la Zdob şi Zdub, dar şi cuplul comic Romică Ţociu şi Cornel Palade vin la “Te cunosc de undeva!”
Concurenţii celui de-al 13-lea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi şi jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob şi Aurelian Temişan, şi-au pregătit pentru sâmbăta aceasta, 22 septembrie, de la ora 20.00, perucile, tocurile, unghiile şi genele false pentru noi transformări.

Aşadar, sâmbătă, la “Te cunosc de undeva!”, Alexandra Velniciuc va fi extrem de sexy în rolul celebrei J.Lo, Mihai Trăistariu se va transforma într-un rocker energic şi foarte charismatic, Roman Iagupov, solistul trupei Zdob şi Zdub, pe când Romică Ţociu va cânta “Rise Up” şi va etala nişte plete demne de invidiat,  transformat în Jaba.

Jean de la Craiova va cânta în travesti pentru a doua oară consecutiv, transformat de data aceasta în Viorica de la Clejani, Alin Gheorghişan va interpreta o piesă de top, “Kisses Back”, în rolul lui Matthew Koma, Barbara Isasi, solista trupei Mandiga, va fi cântăreaţa britanică originară din Kovovo, Rita Ora, pe când Connect-R ne va întoarce în timp, în anii ’60, cu transformarea sa în Howard Kaylan, solistul trupei The Turtles.

Primul travesti pentru Carmen Rădulescu, la “Te cunosc de undeva!”, va fi unul dificil, căci va trebui să-l imite pe unul dintre juraţi, Aurelian Temişan, cu recenta sa piesă, “Cântă toată mahalaua”. De asemenea, în travesti vor cânta sâmbăta aceasta Ana Baniciu şi Raluka. Cele două bune prietene vor interpreta “Banana-Banana”, un cuplet al unuia dintre cele mai de succes cupluri umoristice de la noi, format din Romică Ţociu, colegul lor din acest sezon, de la “Te cunosc de undeva!”, şi Cornel Palade.

Trei prieteni, trei titani vor deschide cea de-a treia gală a show-ului transformărilor, în cadrul momentului special propus săptămâna trecută de Gianina Corondan. Juratul Cristi Iacob şi Raluka se vor transforma în doi dintre ei. Pe cine vor întruchipa ei, dar şi cine va fi cel de-al treilea invitat care va urca pe scenă alături de ei, telespectatorii vor afla mâine seară.
Ca de fiecare dată, momentele coregrafice ale show-ului vor fi susţinute de Furnix Team, baletul condus de Furnica. Iar imaginile şi întâmplările de culise le vor fi arătate telespectatorilor de Gianina Corondan, “curioasa noastră de serviciu”.

Cine este concurentul care va realiza cea mai bună transformare a acestei gale, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie a show-ului “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.