Joaca AstroSmash si castiga inviatii la Hollywood Multiplex

Apropo.ro / 29.05.2008, 19:06
Joaca AstroSmash si castiga inviatii la Hollywood Multiplex
In week-end, Apropo.ro te provoaca la un joc inedit! Campul de batalie va fi la Hollywood Multiplex.

In week-end, Apropo.ro te provoaca la un joc inedit! Campul de batalie va fi la Hollywood Multiplex. Daca ai spirit de competitie, si un telefon cu bluetooth, vino la Mall Vitan pentru a testa AstroSmash, primul joc multiplayer din lume controlat prin telefonul mobil. Ai astfel ocazia sa te simti ca in Star Trek si sa castigi premii.

AstroSmash, jocul la care te provocam, este o inovatie in materie de jocuri interactive marca MPI Games, divizia de jocuri a companiei MediaPro Interactiv. Vino in weekend sa-ti testezi indemanarea sau sa iei contact direct cu cel mai nou mediu de promovare prin intermediul jocurilor.

Daca vrei sa intri in competitie, e simplu. Vii sambata (31 mai) si duminica (1 iunie) intre orele 15.00 si 18.00, la Hollywood Multiplex si cauti jocul in zona caselor de bilete.
Ai grija sa iei cu tine telefonul mobil si sa iti activezi bluetooth-ul. Joci AstroSmash pana obtii cel mai bun scor si poti castiga invitatii la film pentru tine si prietenii tai.

Stai apoi cu ochii pe pe www.apropo.ro/mall pentru a urmari Top 10 jucatori, iar daca te afli printre primii trei vei fi contactat de echipa Apropo.ro.

Premiile puse in joc sunt:
Premiul I – 15 invitatii
Premiul II – 10 invitatii
Premiul III – 5 invitatii

Invitatiile sunt valabile pana pe 31 iunie la cinematograful Hollywood Multiplex. Te poti duce la orice film doresti de luni pana joi, cu exceptia premierelor si avanpremierelor.

Vrei sa te joci chiar acum? Click aici si alege unul din cele 500 de jocuri din colectia Apropo.ro!