Jobul ideal: mănânci trei luni fast-food, câștigi 3.500 de dolari

Apropo.ro / 16.05.2012, 15:30
Jobul ideal: mănânci trei luni fast-food, câștigi 3.500 de dolari
Cele mai multe persoane mănâncă fast-food și fără să fie plătite, dar Universitatea Washington chiar te plătește dacă faci asta.

Universitatea Washington din St. Louis oferă joburi aproape de nerefuzat. Tot ce trebuie să facă viitorii „angajați” este să mănânce de la fast-food, timp de trei luni.

Mai bine de atât nu se poate! Universitatea americană vrea să facă, astfel, un studiu despre obezitate. Participanții vor fi observați câte kilograme acumulează în toată această perioadă de trei luni.

Ei vor fi încurajați să se înfrupte din toate felurile de mâncăruri fast-food, iar specialiștii vor fi cei care decid care dintre ei primește cei 3.500 de dolari. Doar unul primește acești bani, din cei care participă la studiu.

Cerința specialiștilor este ca participanții la studiul despre obezitate să se îngrașe minim 5% din greutatea pe care o aveau la început.

Studiul ar putea dezvălui de ce persoanele supraponderale fac diabet, boli cardiovasculare și alte boli asociate cu obezitatea sau nu.

La studiu pot participa persoane cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani, nefumătoare și care nu au diabet. Participanții la studiu vor fi invitați să mănânce din restaurante precum McDonald’s, Taco Bell, KFC, Burger King sau Pizza Hut.