Joburi trasnite din care ai putea castiga multi bani

Apropo.ro / 10.10.2011, 10:50
Joburi trasnite din care ai putea castiga multi bani
Te-ai gandit vreodata ca ai putea castiga multi bani si din "meserii" precum crescator de greieri, menajera la locul unei crime sau ca vanator de recompense?

101 metode ciudate de a face bani” este o carte ce apartine scriitorului american Steve Gillman, iar aceasta prezinta si alte meserii mai putin cunoscute prin care se pot castiga bani frumosi.

Crescator de greieri

Proprietarii fermelor de greieri pot castiga anual intre un milion de dolari si 20 de milioane de dolari. Cererea este mare intrucat insectele se pot folosi atat ca momeala pentru anumite specii de pesti, dar si ca hrana pentru alte animale.

Menajera la locul crimei

In America exista meseria de menajera la locul crimelor. In functie de nivelul de criminalitate din zona, o persoana care presteaza astfel de servicii poate castiga intre 30.000 de dolari si 75.000 de dolari.

Vanator de recompense

Vanatorii de recompense ii prind pe infractori pentru a primi in schimb recompense financiare insemnate. Venitul anual al vanatorilor de recompense poate ajunge intre 50.000 de dolari si 80.000 de dolari.

Taximetrist pe bicicleta

Veniturile generate de un taximetrist care detine doar o bicicleta ajung la 62.000 de dolari pe an, iar costurile initiale nu depasesc 4.000 de dolari.

Actor de voce

Meseria este doar pentru cei cu voci speciale, iar posesorii unui astfel de talent pot lucra atat la radio si TV, cat si pentru diverse companii de productie reclame. Veniturile anuale variaza intre 27.500 de dolari si peste 75.000 de dolari.