Joc riscant (trailer)

De: Mioara Tronaru / 27.09.2013, 08:00
Joc riscant (trailer)
PREMIERA 27.09 TO: Runner Runner. Producţie SUA, 2013. R: Brad Furman. Cu: Ben Affleck, Gemma Arterton, Justin Timberlake, Anthony Mackie, David Costabile, Diana Laura, Bob Gunton. Distribuit de Odeon Cineplex

În centrul atenţiei este Richie, un student de o inteligenţă sclipitoare care se aruncă în lumea poker-ului online pentru a-şi plăti taxele şcolare. Când se consideră înşelat, îl confruntă în Costa Rica pe organizatorul jocului, Ivan Block. Richie se lasă vrăjit de promisiunile financiare ale lui Block şi de exotica lume în care trăieşte acesta şi acceptă să lucreze pentru el, dar nu va trece mult până va ajunge să regrete decizia.

„Runner Runner” e construit ca o poveste morală, având în centru riscurile care apar în momentul în care încerci să faci bani uşor. Universul pariurilor online este unul din ce în ce mai exploziv. În ultimii ani, site-urile de pariuri online au acumulat cifre de afaceri mult mai mari decât cele din Las Vegas, care se mândrea deja cu 6 miliarde de dolari pe an!