Jocul se complică în semifinala Asia Express: echipele, supuse la un test de către foştii concurenţi

De: Cristiana Trifu / 02.04.2018, 13:33
Jocul se complică în semifinala Asia Express: echipele, supuse la un test de către foştii concurenţi
Drumul Dragonului a ajuns aproape de final. După mai bine de 4500 de kilometri pe teritoriul a patru ţări necunoscute din Asia, cele trei echipe rămase în concurs se vor confrunta cu ultimele încercări ale acestei experienţe unice. Semifinala ,,Asia Express”, difuzată luni seară pe Antena 1, de la 20:00, le pregăteşte vedetelor misiuni care îi vor aduce la capătul disperării, teste ce îi vor provoca şi care vor demonstra cine merită cu adevărat să fie mai aproape de lupta decisivă. Şi pentru că surprizele se ţin lanţ în această cursă extremă, luni seară foştii concurenţi sunt cei care îi vor provoca pe cei rămaşi să treacă printr-un test al detaliilor, ce ar putea stabili clasamentul.

Vedetele care au plecat acasă au lăsat în urmă pentru concurenţii care încă se află în cursă o serie de întrebări cheie, iar acest test de rememorare va provoca echipele să-şi aducă aminte detalii specifice din experienţa ,,Asia Express”. Pentru că se află la doar câţiva paşi de premiul de 30.000 Euro, jocul va deveni şi mai complicat. Întrebările sunt înregistrate pe nişte tablete, iar tabletele vor fi ascunse în cele mai neobişnuite locaţii, astfel încât cei şase vor fi nevoiţi ca mai întâi să le găsească pe străzile aglomerate din Thailanda. Rapiditatea, intuiţia şi viteza de reacţie a celor doi coechipieri vor fi vitale.

Pentru această provocare, vedetele vor avea la dispoziţie o hartă şi o ricşă, un mijloc de transport cu două roţi tras de o bicicletă, iar culoarea acestuia va dicta traseul destinat fiecărei echipe. Punctele de reper indicate pe hartă îi vor ajuta să ajungă mai repede la tablete şi să înceapă acest test al detaliilor: ,,Trebuie să fim foarte atente la puncte, pentru că nu există niciun steag acolo şi putem să le omitem.”, afirmă Raluka. În cazul în care o echipă va răspunde corect la toate întrebările, trebuie doar să returneze trăsura şi să îşi continue drumul către următoarea misiune. În caz contrar, fiecare răspuns greşit va atrage de la sine o penalizare de 5 minute, timp în care coechipierii nu vor avea voie să joace.
 

,,Dragii noştri semifinalişti, vă felicităm pentru că aţi ajuns până aici. Dar avem o întrebare pentru voi, una dificilă.”. Acesta va fi doar o parte din mesajul fraţilor Moroşanu, ce i-ar putea încurca definitiv pe cei rămaşi în cursă: ,,Nu aş putea să răspund niciodată la întrebarea asta. Aş putea să stau şapte zile aici şi tot nu mi-aş aminti. Nu pot să reţin denumiri.”, afirmă Vica Blochina total debusolată.

Destinaţia finală a acestei etape este Bangkok, acolo unde Gina Pistol va dezvălui clasamentul final. Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu, Vica Blochina şi Daniela Crudu şi Raluka alături de Ana Baniciu sunt cei şase concurenţi care se vor lupta crâncen pentru a-şi asigura locul în etapa finală a celui mai dur reality show. Cu ultimele resurse de energie, cu noi strategii şi cu obiectivul de a câştiga cei 30.000 de Euro puşi în joc, cele trei echipe rămase vor resimţi din plin presiunea acestor momente decisive. Numele finaliştilor ,,Asia Express” va fi dezvăluit luni seară de la ora 20:00, într-o nouă ediţie tensionată, ce va ţine telespectatorii Antena 1 cu sufletul la gură în fiecare moment.