Jodie Comer, Austin Butler și Tom Hardy vor juca în filmul lui Jeff Nichols „The Bikeriders”

De: Nicoleta Lepădatu / 05.08.2022, 16:11
Jodie Comer, Austin Butler și Tom Hardy vor juca în filmul lui Jeff Nichols „The Bikeriders”

Austin Butler, Jodie Comer și Tom Hardy vor juca în următorul film al regizorului Jeff Nichols („Loving”, „Take Shelter”), conform publicației Variety.

Intitulat „The Bikeriders” după cartea de fotografie a lui Danny Lyon din 1967, filmul spune o poveste originală despre un club de motocicliști din Midwest-ul anilor ’60, care evoluează pe parcursul unui deceniu dintr-o comunitate de neintegrați social într-o bandă de sociopați.

Filmul va fi al șaselea regizat de Nichols și primul de la premiera „Midnight Special” și „Loving” din 2016. Sarah Green și Brian Kavanaugh-Jones vor produce prin Tri-State cu Nichols, alături de New Regency. Fred Berger va fi producător executiv. Filmul va începe producția în Cincinnati, Ohio, în octombrie.

Austin Butler l-a portretizat recent pe legendarul star rock Elvis Presley în filmul biografic al cântărețului în regia lui Baz Luhrmann. Înainte de film, era cunoscut pentru rolul din „Once Upon a Time in Hollywood” și pentru munca sa de televiziune în „Zoey 101”, „Switched at Birth”, „The Carrie Diaries” și „The Shannara Chronicles”. El va fi văzut în continuare în serialul Apple TV+ „Masters of the Air” și în „Dune: Part Two” de Denis Villeneuve.

Jodie Comer este cunoscută pentru rolul ei ca Villanelle din serialul TV „Killing Eve”, care i-a adus un premiu BAFTA și un Emmy. Alte credite importante includ „Free Guy” și „The Last Duel” de anul trecut. Ea și-a făcut recent debutul pe scenă în West End în piesa „Prima Facie”, care va fi jucată pe Broadway anul viitor.

Tom Hardy este cunoscut pentru rolurile sale în franciza „Venom”, „Inception”, „Dunkirk” și „Mad Max: Fury Road”. Pentru interpretarea sa din filmul „The Revenant” din 2015, a primit o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar. El va apărea în continuare în filmul Netflix „Havoc”, care va fi lansat anul acesta.

Foto: Profimedia Images