Jodie Foster a recunoscut: e lesbiana!

De: Manuela Stoicescu / 12.12.2007, 11:30
Jodie Foster a recunoscut: e lesbiana!
Jodie Foster a recunoscut oficial ca este lesbiana. Actrita a tinut sa multumeasca in timpul unei ceremonii partenerei sale de viata, Cydney Bernard

Jodie Foster a recunoscut oficial ca este lesbiana. Actrita americana, cunoscuta publicului din filme precum "The Panic Room" si "Tacerea mieilor" a tinut sa multumeasca in timpul ceremoniei de decernare a unor premii prietenei si partenerei sale de viata, Cydney Bernard, care ii este alaturi de peste cincisprezece ani.

Zvonurile cum ca pe Foster ar atrage-o mai degraba femeile circulau inca de pe vremea cand aceasta filma "Tacerea mieilor" dar actrita a refuzat intotdeauna sa discute despre orientarea ei sexuala. Mai mult, ea n-a vrut sa deschida discutia nici despre tatal celor doi copii ai ei, Charles si Kit.

Actrita a mai declarat ca "nu are habar ce face". "ma simt fragila, nesigura si ma zbat intotdeauna sa-mi dau seama ce se intampla in jurul meu. Poate ca asta e secretul succesului meu dar nu cred ca poti sa lucrezi in aceasta industrie daca nu esti nebun".