Jodie Foster si-a parasit iubita, definitiv!

Apropo.ro / 27.05.2008, 16:09
Jodie Foster s-a despartit de iubita sa, Cydney Bernard, dupa o relatie de 15 ani, pentru o scriitoare, producatoare si ceva mai tanara

Jodie Foster s-a despartit de iubita sa, Cydney Bernard, dupa o relatie de 15 ani, pentru o scriitoare.

Noua iubita, Cynthia Mort, in varsta de 33 de ani, cunoscuta si sub numele de Cindy, este o tipa foarte inteligenta, o scriitoare de renume. A lucrat pentru show-ul TV Roseanne, unde a stat timp de patru ani, fiind apoi producator executiv pentru acelasi show. Intre timp a scris "Tell Me You Love Me", un show HBO despre terapia in cuplu, cu care a castigat multa publicitate. In prezent scrie un film biografic despre viata cantaretei Nina Simone, care va fi interpretata de Mary J. Blige.

Jodie Foster se pare ca a pus capat fostei relatii in urma cu doi ani, cand s-a si intalnit cu noua iubita. Acestea se pregatesc sa se mute impreuna. Faptul ca Cindy este cu Jodie ii aduce un plus de publicitate.

Fosta iubita a lui Foster este chiar opusul noii partenere, cel putin fizic. Cydney este o femeie careia ii place sa fie mai eleganta, mai stylish, in timp ce Cindy este mai tanara si deci, mai indrazneata in vestimentatie.

Jodie si Cindy se inteleg foarte bine, atat in pat cat si in restul timpului. Se completeaza reciproc.

Jodie are copii care au fost conceputi prin inseminarea spermei donate de catre un regizor gay, Randy Stone, care ii este si un bun prieten.

Cydney si Foster, pe vremea cand erau inca impreuna, mergeau cu cei doi copii, Charlie si Kit, la picnicuri, ii duceau la scoala, isi petreceau vacantele impreuna in locuri exotice. Amandoua iubeau yoga, insa Jodie mai practica si kick-boxingul si karate. Erau precum doi parinti normali. Jodie si-a dorit ca cei doi copii ai sai sa nu duca lipsa de nimic sau sa sufere.

Cydney a avut un rol secundar in filmul Sommersby, apoi a lucrat la filmul Loch Ness in 1996 si filmul Mr. Bean, ca si producator.

Jodie Foster a fost cea mai mica dintre cei patru frati ai sai, iar parintii lor s-au despartit cand mama sa era gravida. Mama sa avusese o relatie si ea cu o alta femeie. Fratele lui Jodie spunea ca mama lor era o femeie careia ii placea sa ii controleze, insa lui Foster nu-i placea asta, fapt pentru care a scris o carte despre viata ei pana la 12 ani. Este posibil ca evenimentele din copilarie sa isi puna amprenta asupra personalitatii…peste ani.