Joe Cocker are o cameră de hotel care îi poartă numele

De: Gabriela Voicu / 17.07.2013, 17:15
Un hotel din Zürich, care se află în Top 10 Destinații Rock, deține zeci de camere dedicate starurilor rock și decorate în stilurile caracteristice ale acestora.

Elveția nu are o puternică reputație rock”n”roll, dar s-a lăsat de-a lungul timpului inspirată de multe personaje rock. Așa se face că un hotel din Zürich, care se află în Top 10 Destinații Rock, deține zeci de camere dedicate starurilor rock și decorate în stilurile caracteristice ale acestora. Și Joe Cocker are la ZicZac Rock Hotel o cameră care îi poartă numele!

ZicZac Rock Hotel

ZicZac Rock Hotel are în jur de 50 de camere, toate cu denumiri rock. Fanii muzicii rock își pot alege dintre: Jimi Hendrix, Beatles, AD/DC, ZZ Top, Lenny Kravitz, Bob Dylan, Frank Zappa, Status Quo, Prince, Led Zeppelin, Rolling Stones, Tina Turner, Elvis Presley, Jon Bon Jovi, George Michael… sau chiar Bob Marley. Camera 402, care se numește Joe Cocker, îi are ca vecini pe Guns N”Roses, Deep Purple, Elton John și Bryan Adams. La un etaj superior se gasește o cameră care poartă numele unuia dintre idolii lui Joe Cocker – Chuck Berry.

Afiș concert Joe Cocker

Joe a declarat, însă, că nu a înnoptat niciodată la hotelul care și-a denumit una dintre camere după el. Dacă va face acest lucru nu se știe, însă un lucru este sigur: în august va înnopta pentru câteva seri chiar în București. Chiar dacă nu va sta într-o cameră de hotel care să îi poarte numele, cu siguranță că Joe Cocker se va simți bine în țara noastră.

Fanii artistului britanic îl vor putea asculta pe acesta live la Sala Palatului din București, pe 4 august! Vizita lui Joe Cocker face parte din turneul de promovare al noului său album – „Fire It Up”.