Joe Perry, chitaristul Aerosmith, spitalizat după ce s-a prăbuşit pe scenă

De: Cătălina Matei / 11.07.2016, 12:20
Joe Perry, chitaristul Aerosmith, spitalizat după ce s-a prăbuşit pe scenă
Joe Perry, chitaristul trupei Aerosmith, s-a prăbuşit pe scenă, duminică seara, în timpul unui concert susţinut alături de colegii săi din trupa The Hollywoord Vampires, la Ford Amphitheater din Coney Island, cântăreţul fiind dus de urgenţă la spital de o echipă de paramedici.

Chitaristul de la Aerosmith Joe Perry a fost dus de urgenţă la spital după ce i s-a făcut rău pe scenă şi a trebuit să părăsească concertul susţinut în New York. Lui Perry i s-a făcut rău în jurul orei 9:30 p.m., duminică, în timp ce cânta alături de Johnny Depp şi Alice Cooper, membrii trupei The Hollywood Vampires, în Amfiteatrul Ford din Coney Island, Brooklyn, potrivit mediafax.ro.

Un membru al Spitalului Coney Island a confirmat că artistul în vârstă de 65 de ani a fost supus mai multor investigaţii de sănătate. Reprezentantul casei de discuri Hollywood Vampires, Sujata Murthy, a declarat că Perry este „în stare stabilă şi se odihneşte”. Alice Cooper a postat la rândul său pe Twitter mesajul că „fratele nostru” Perry este stabil şi că familia sa este alături de chitarist.