John Legend a semnat cu casa de discuri Republic Records după 17 ani cu Sony

De: Nicoleta Lepădatu / 11.11.2021, 06:53
John Legend a semnat cu casa de discuri Republic Records după 17 ani cu Sony

După ce a fost alături de Sony Music încă de la începutul carierei, John Legend a semnat cu Republic Records. Debutul cu noua sa casă de discuri va avea loc anul viitor cu un album și cu un single de sărbători care va fi lansat săptămâna aceasta.

Într-o declarație legată de această schimbare, John Legend a spus: „Sunt încântat să colaborez cu Republic Records în următorul capitol al carierei mele. Cu toți cei de la casa de discuri a fost atât de minunat să lucrez. Sunt fericit să încep această nouă călătorie artistică și creativă cu ei și aștept cu nerăbdare să împărtășesc în curând muzică nouă cu oamenii.”

Lansarea oficială a afilierii lui John Legend la Republic Records va veni foarte curând, odată cu ”You Deserve It All”, single-ul său de sărbători, care va fi lansat chiar azi.

„Nu există nimeni ca John Legend”, a spus Wendy Goldstein, președinte Republic Records. „Este superstarul desăvârșit al secolului 21 al cărui impact asupra culturii și în întreaga lume continuă să se extindă. Suntem atât de onorați să ne unim forțele cu el în timp ce se lansează în următoarea etapă din carieră”.

”You Deserve It All” se va lega cu o campanie pe care Legend o face în calitate de ambasador LG Electronics.

Legend nu făcuse un secret că ia în considerare opțiunile de schimbare ale casei sale de discuri, în condițiile în care contractul cu Sony urma să expire și a vorbit despre acest lucru într-un interviu pentru publicația Variety încă de anul trecut.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Prima imagine cu fiica lui Chrissy Teigen şi a lui John Legend

Tags: