John Malkovich a salvat viața unui bătrân

De: Gabriela Voicu / 10.06.2013, 16:15
Actorul John Malkovich a fost pus în situația de a acorda primul ajutor unui bătrân care s-a accidentat grav în apropierea sa, în Toronto, Canada.

Actorul și regizorul american John Malkovich a dat dovadă de mult sânge rece când a intervenit și a salvat viața unui om, în Toronto, zilele trecute. Actorul se afla acolo pentru a repeta de zor pentru spectacolul „The Giacomo Variations”, montat la teatrul Elgin, când a avut parte de alt fel de acțiune.

Jim Walpole, după accident

Joi noaptea, John Malkovich fuma la intrarea în hotel, când, în apropierea sa, un bărbat trecut de 70 de ani s-a împiedicat de o bordură și în cădere s-a accidentat grav la gât. În câteva secunde, bătrânelul a început să sângereze masiv, iar John Malkovich, dintre toate persoanele care au asistat la nefericitul incident, a fost singurul care nu și-a pierdut cumpătul și i-a acordat primul ajutor.

Pur și simplu a apăsat cu putere pe rană pentru a limita pierderea de sânge, ceea ce i-a salvat viața bărbatului, până la sosirea ambulanței. Nu sunt puțini cei care au repulsie față de sânge sau se tem și rămân în stare de șoc, dar John Malkovich a știut să reacționeze.

Jim Walpole povestește accidentul

Victima, Jim Walpole, este un american de 77 de ani, care se afla la Toronto alături de soția sa, Marilyn, de 79 de ani, în ultima zi a unui sejur turistic care i-a purtat prin mai multe orașe canadiene. Septuagenarul a avut nevoie de zece copci care au oprit sângerarea și a fost externat după o zi. Bătrânelul a recunoscut că nu știe cine este John Malkovich, dar după ce a aflat că este un actor foarte apreciat, a jurat că va încerca să-i vadă toate filmele.