John Malkovich creeaza îmbracaminte pentru barbați

Apropo.ro / 13.10.2006, 12:16
John Malkovich creeaza îmbracaminte pentru barbați
Actorul american John Malkovich creeaza îmbracaminte pentru barbați, alaturându-se astfel unor celebritați precum Jennifer Lopez sau Jaclyn Smith care și-au lansat propriile linii de haine, informeaza tmz.com. Actorul, nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din filmul

Actorul american John Malkovich creeaza îmbracaminte pentru barbați, alaturându-se astfel unor celebritați precum Jennifer Lopez sau Jaclyn Smith care și-au lansat propriile linii de haine, informeaza tmz.com.

Actorul, nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din filmul „Locuri din inima”, și-a înființat propria fabrica de confecții numita Mrs. Mudd, în 2003. În prezent, actorul se ocupa cu crearea unei colecții de îmbracaminte pentru barbați intitulata „Uncle Kimono”. Colecția cuprinde jachete, palarii, cravate, tricouri și chiar și costume la comanda.

Creațiile lui Malkovich sunt inspirate de personajele pe care le-a interpretat în filme, personalitați politice sau de melodiile trupei Beatles.

Printre fanii creatorului de moda Malkovich se numara actorii Johnny Depp și Javier Bardem.

O parte din încasari sunt utilizate în beneficiul artelor frumoase, fiind donate unui grup de teatre alese din lumea întreaga.

Mediafax