John Mayer nu mai poate canta, din cauza unui granulom al corzilor vocale

Apropo.ro / 18.09.2011, 12:00
John Mayer nu mai poate canta, din cauza unui granulom al corzilor vocale
Cantaretul John Mayer a fost diagonsticat cu granulom al corzilor vocale, motiv pentru care a anulat concertele in perioada urmatoare.

Artistul a anuntat ca nu va mai participa la concertul pe care urma sa il sustina cu Tony Bennett la Los Angeles si nici la iHeartRadio Music Festival din Las Vegas, ambele programate pentru saptamâna viitoare, deoarece sufera de granulom al corzilor vocale – un mic nodul de natura inflamatorie.

„Stiu ca exista persoane care depind de prezenta mea acolo si imi pare foarte rau ca nu voi putea sa fiu prezent la acele concerte”, a declarat John Mayer.

John Mayer – Free Fallin Where The Light Is de pe tare.ro

Granulomul este o tumoare de natura inflamatorie cronica, de forma nodulara si de mici dimensiuni, ce apare din cauza acumularii unui numar de celule fagocite mari.

Granulomul se formeaza atunci cand sistemul imunitar incearca sa izoleze anumite substante din organism – organisme infectioase, precum bacterii si ciuperci, dar si alte materiale, precum keratina si fragmente de sutura, pe care le percepe ca fiind de natura straina si pe care nu reuseste sa le elimine.

Citeste mai multe despre cazul lui John Mayer, pe Mediafax