John McClane revine !

Apropo.ro / 04.06.2007, 15:28
John McClane revine !
Desi au trecut 12 ani de cand Bruce Willis a jucat in "Die Hard 3" alaturi de Samuel Jackson, personajul lui Willis, politistul Johyn McClane, revine in "Live Free or Die hard". (iesb.net) In noua ecranizare Willis este acompaniat de Justin Long iar lansarea va avea loc

Desi au trecut 12 ani de cand Bruce Willis a jucat in „Die Hard 3” alaturi de Samuel Jackson, personajul lui Willis, politistul Johyn McClane, revine in „Live Free or Die hard”. (iesb.net)

In noua ecranizare Willis este acompaniat de Justin Long iar lansarea va avea loc pe 27 iunie 2007.

Regizorul Len Wiseman s-a intalnit cu Bruce la Hollywood pentru a discuta despre noua realizare, insa in urma discutiilor avute publicul a primit o noua veste uimitoare: chiar daca „Live Free or Die Hard” nici macar nu a fost lansat, Bruce Willis este deja pregatit pentru cea de-a cincea aventura a lui John McClane.

„Le-am spus ca o voi face, dar cu o singura conditie… sa particip alaturi de Len (Wiseman), Maggie Q si Justin (Long). Au trecut deja 12 ani de la ultimul ‘Die Hard’ si 25 de la primul, deci ma veti putea vedea in pielea lui McClane atat la 30 cat si la 52 de ani. Mai departe voi decideti”, declara actorul referitor la continuarea seriei.

Alex Torek

Tags: