Johnny Depp a divorţat de Amber Heard după ce a găsit fecale în patul său

De: Andra Voiculescu / 10.07.2020, 14:39
Johnny Depp a divorţat de Amber Heard după ce a găsit fecale în patul său
Actorul de la Hollywood, Johnny Depp, a susţinut că a decis să încheie căsătoria cu Amber Heard, după ce a găsit ceea ce susţine că erau fecale umane în patul lor după petrecerea zilei ei de naştere. Heard a insistat că fecalele au fost lăsate de unul dintre câinii lor.

Actorul, în vârstă de 57 de ani, a dat în judecată News Group Newspapers pentru o poveste publicată în The Sun în 2018, în care a fost numit „wife beater”, afirmaţie pe care o negă vehement, potrivit The Mirror.

Procesul de calomnie a început pe 7 iulie la Înalta Curte din Londra, atât Depp cât şi Heard, în vârstă de 32 de ani, fiind prezenţi când subiectul incidentului cu fecale din 2016 a fost prezentat în documentele instanţei.

În deschiderea argumentării, echipa juridică a lui Depp a declarat instanţei:

Depp care, în cele din urmă, a fost forţat să renunţe definitiv la această relaţie, în mare parte după comportamentul ei şi al prietenilor ei, în urma petrecerii zilei ei de naştere din aprilie 2016 în apartamentul lor. Inclusiv – spune el – unul dintre ei îşi făcea nevoile pe patul său, lucru pentru care Heard îl învinovăţeşte pe câinele lor minuscul.

Declaraţia lui Depp a fost prezentată instanţei, acesta susţinând că Heard i-ar fi spus managerului clădirii că incidentul cu fecalele a fost o „farsă inofensivă”. El a spus:

Am înţeles că a doua zi dimineaţa [după petrecere] Heard (sau posibil una dintre prietenele ei) şi-a făcut nevoile în patul nostru comun. La 12 mai 2016, Heard i-a mărturisit managerului nostru imobiliar, Kevin Murphy, că lăsarea materiilor fecale în pat a fost doar o farsă inofensivă, recunoscând astfel efectiv că a fost responsabilă, în timp ce a încercat să dea vina pe câinii noştri. Amândoi erau prea mici pentru a sari pe pat şi nu au putut lăsa fecale precum cele care au fost lăsate pe pat. Am decis să divorţez de Heard în ziua aceea.

Cu toate acestea, în documentele prezentate instanţei, Heard a susţinut că Depp a sosit la sfârşitul petrecerii „beat şi drogati” şi a atacat-o după plecarea oaspeţilor. Afirmaţii pe care Depp le-a respins.

 

Sursa foto: facebook.com/JohnnyDepp