Johnny Depp, acuzat de violenţă domestică. Fostele soţii îi sar în ajutor!

De: Nicoleta Nicolae / 30.05.2016, 10:35
Johnny Depp, acuzat de violenţă domestică. Fostele soţii îi sar în ajutor!
Actorul Johnny Depp, care a primit un ordin de restricţie solicitat din partea soţiei sale, Amber Heard, primeşte susţinerea lui Mickey Rourke care a insistat că acesta nu este o persoană violentă, a fostei sale soţii, Vanessa Paradis, dar şi a primei sale soţii, makeup artista Lori Anne Allison.

Vanessa Paradis, cea de-a doua soţie a lui Depp, a exprimat că actorul este ‘sensibil şi iubitor’ şi a negat vehement acuzaţiile de vilenţă domestică, pretinse de Amber Heard. Actriţa franceză, care are împreună cu Depp doi copii, a scris o scrisoare în care cataloghează declaraţiile lui Heard drept ‘revoltătoare’. Aceasta a exprimat: ‘În toţi anii de când îl cunosc pe Johnny, nu a comis niciodată vreun abuz fizic asupra mea, iar aceste acuzaţii nu seamănă deloc cu bărbatul lângă care am trăit 14 ani minunaţi’, a spus Vanessa Paradis, potrivit mediafax.ro.

Paradis, care a avut o relaţie cu Depp din 1998 până în 2012, a declarat că actorul este ‘tatăl copiilor mei şi este o persoană iubitoare şi iubită’. Părerea Vanessei Paradis asupra lui Depp coincide cu cea a primei soţii a actorului, Lori Anne Allison, care a declarat că nu a lovit-o vreodată.

Declaraţiile vin după ce Amber Heard a intentat divorţul de Depp. Săptămâna trecută, Carl Moor, judecătorul Tribunalului Superior din Los Angeles, a emis un ordin de restricţie faţă de Depp, pentru acuzaţia de violenţă domestică.

Amber Heard, în vârstă de 30 de ani, avea o vânătaie pe obraz la momentul apariţiei sale în instanţă pretinzând într-o declaraţie sub jurământ că actorul i-a aruncat un iPhone în faţă şi a depus în justiţie fotografii cu respectivele răni cauzate. Depp a negat acuzaţiile făcute de Heard, cu care s-a căsătorit în urmă cu 15 luni pe insula sa privată din Bahamas.

În declaraţia sa de la tribunal, Amber Heard a declarat că Depp a zdrobit o sticlă de şampanie de perete şi că ‘a aruncat cu un pahar de vin în mine care s-a făcut ţândări de pardoseală. După aceea Johnny m-a luat de umeri şi m-a imobilizat pe pat, blocând uşa dormitorului. După aceea m-a tras de păr şi m-a aruncat cu violenţă pe podea. Johnny ţipa la mine şi mă ameninţa, bătându-şi joc de mine să mă ridic. După câteva minute, Johnny a ieşit din apartament, dar nu înainte de a arunca şi de a sparge aproape toate obiectele din preajma sa. Nu l-am mai văzut pe Johnny de atunci de o lună.’