Johnny Depp, dezvăluirea cu care şi-a şocat fanele

De: Nicoleta Nicolae / 16.11.2015, 10:57

Johnny Depp, dezvăluirea cu care şi-a şocat fanele
Johnny Depp, aflat la festivalul American Film Institute (AFI), care a avut loc între 5 şi 12 noiembrie, a declarat că personajul Jack Sparrow, intepretat de el în saga "Piraţii din Caraibe", este homosexual, la fel ca toate celelalte jucate de el.

Actorul american a fost prezent la evenimentul din Los Angeles pentru a promova cel mai recent film în care joacă, „Black Mass: Afaceri murdare/ Black Mass” (2015), de Scott Cooper, iar, într-o discuţie cu jurnaliştii, el a spus că interpretarea pe care a dat-o personajului din seria produsă de Disney a produs confuzii în rândul şefilor companiei.

„Când au văzut primul film, ‘Piraţii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre’, lansat în 2003, n-au pus prea mult preţ pe interpretarea mea. M-au întrebat: ‘E beat? E homosexual?'”, a povestit Depp. „Şi am răspuns: Nu ştiţi că toate personajele mele sunt gay?”, a mai spus acesta, adăugând că s-a temut, la acea vreme, că Disney va renunţa la el.

Johnny Deep a jucat rolul principal şi în celelalte trei filme din seria Disney lansate până în prezent, „Piraţii din Caraibe: Cufărul Omului Mort” (2006), „Piraţii din Caraibe: La capătul lumii” (2007) şi „Piraţii din Caraibe: Pe ape şi mai tulburi” (2011), şi va fi protagonistul şi celui de-al cincilea.