Johnny Depp este nemultumit ca arata bine

Apropo.ro / 27.01.2008, 14:46
Johnny Depp este nemultumit ca arata bine
Johnny Deep este nemultumit de faptul ca arata bine, de-a lungul carierei sale abordand roluri dificile care sa nu-i scoata in evidenta "fata draguta".

Cunoscutul actor Johnny Deep este nemultumit de faptul ca arata bine, de-a lungul carierei sale abordand roluri dificile care sa nu-i scoata in evidenta "fata draguta", informeaza Ireland Online.

Vedeta din "Pirates Of The Caribbean / Piratii din Caraibe" este recunoscuta pentru alegerea unor roluri obscure, in filme precum "Edward Scissorhands / Edward Maini-de-foarfeca", "Ed Wood", "Charlie And The Chocolate Factory / Charlie si Fabrica de Ciocolata" si "Sweeney Todd: The Demon Barber Of Fleet Street / Sweeney Todd: Barbierul diabolic din Fleet Street", pentru a distrage atentia publicului de la aspectul sau hollywoodian.

Actorul in varsta de 44 de ani a declarat ca ii vine sa planga in fiecare dimineata cand isi vede chipul in oglinda pentru ca "trebuie sa traiesc cu fata asta draguta"

Johnny Deep a fost nominalizat recent la sectiunea "Best Actor" a premiilor Oscar, pentru rolul sau Sweeney Todd din filmul lui Tim Burton din 2007, versiune muzicala a povestii horror clasice care se petrece la Londra.