Johnny Depp, gata de însurătoare?

De: Cătălina Matei / 16.01.2014, 07:00
Johnny Depp, gata de însurătoare?
Se pare că la Hollywood se vor auzi tot mai multe clopote de nuntă, căci presa americană speculează o eventuală căsătorie între Johnny Depp şi actriţa americană Amber Heard. Recent, aceasta a fost fotografiată purtând un inel la mâna stângă.

Tot blondă, tot cu ochii albaştri… la fel ca Vanessa Paradis, cea care i-a dăruit actorului doi copii, Amber Heard i-a cucerit definitv inima lui Johnny Depp, în vârstă de 50 de ani.

Prezenţi la o gală caritabilă care a avut loc în acest weekend, blondina învârstă de 27 de ani radia de fericire la braţul iubitului său. Iar ziari;tii americani au stabilit deja “cauza”: Amber purta pe inelarul de la mâna stângă un inel, semn discret că cei doi s-ar fi logodit.

Povestea lor de dragoste pare a fi început în 2011, pe vremea când Johnny Depp avea încă o relaţie cu Vanessa Paradis, mama celor doi copii ai săi. Au urmat multe despărţiri scurte, însă în 2012 Johnny a decis să pună punct definitiv concubinajului cu Vanessa. Astfel, Amber a rămas singura pretendentă la inima celebrului actor şi la titulatura de “doamna Depp”.