Johnny Depp i-a cumpărat o vilă actriței Vanessa Paradis

De: Gabriela Voicu / 12.09.2012, 14:30
Deși s-au despărțit de câteva luni, actorul Johnny Depp i-a cumpărat o vilă de 4,4 milioane de dolari mamei copiilor lui, actrița Vanessa Paradis.

Johnny Depp, care în luna iunie a acestui an s-a despărțit de Vanessa Paradis, i-a cumpărat acesteia o vilă de 4,4 milioane de dolari, în Hollywood.

Casa construită în stil mediteraneean este localizată pe Mulholland Drive. Are cinci dormitoare, tavane din lemn, șemineu, piscină și ocupă circa 540 de metri pătrați.

Presa internațională a scris recent că Vanessa Paradis (39 de ani) ar avea deja o nouă relație, cu milionarul francez Guy-David Gharbi, pe care l-a cunoscut în timpul unei deplasări din Los Angeles în Paris.

Ea a fost văzută luând cina cu el, în Paris, însă o sursă din anturajul lor a declarat că actrița frnaceză nu vrea să se grăbească în privința acestei relații.

Și despre Johnny Depp (49 de ani) au circulat zvonuri că s-ar întâlni cu actrița bisexuală Amber Heard, însă ele nu au fost oficial confirmate de niciunul dintre cei doi.

Johnny și Vanessa nu au fost niciodată căsătoriți, însă au împreună doi copii, Lily-Rose (13 ani) și Jack (9 ani), de dragul cărora vor rămâne în relații bune.

Ei au locuit împreună inițial într-o vilă din sudul Franței, dar și pe o insulă privată din Bahamas.