Johnny Depp ii ia locul lui Heath Ledger

De: Manuela Stoicescu / 25.01.2008, 15:35
Johnny Depp ii ia locul lui Heath Ledger
Moartea actorului Heath Ledger nu a provocat numai durere in lumea cinematografiei dar si numeroase intarzieri si amanari ale proiectelor.

Moartea actorului Heath Ledger nu a provocat numai durere in lumea cinematografiei dar si numeroase intarzieri si amanari ale proiectelor aflate in derulare. Heath Ledger trebuia sa termine filmarile la cel mai nou film al regizorului Terry Gilliam ("Fear and Loathing in Las Vegas", "Tideland") in aproximativ sase saptamani insa tragicul accident impiedica pentru moment finalizarea scenelor ramase.

Astfel ca Gilliam a hotarat sa suceasca putin povestea din "The Imaginarium of Doctor Parnassus" pentru ca personajul lui Heath sa fie interpretat in ultima parte de Johnny Depp, care nu are pentru moment nici o alta oferta. "Exista o scena in film cand personajul lui Heath cade printr-o oglinda fermecata. In acel moment infatisarea personajului s-ar schimba si aici ar interveni Johnny", a declarat o sursa.

Heath Ledger era cunoscut ca un perfectionist, existand zvonuri cum ca ar fi parasit furios platourile de filmare la ultima scena realizata pentru ca nu era in intregime multumit de cum iesise.