Johnny Depp îl sărută pe comediantul Jimmy Kimmel (Video)

De: Gabriela Voicu / 03.07.2013, 14:15
Johnny Depp îl sărută pe comediantul Jimmy Kimmel (Video)
Chemat la emisiunea "Jimmy Kimmel Live!" pentru a promova filmul "The Lone Ranger", actorul Johnny Depp a făcut un gest care l-a luat prin surprindere pe comediantul Jimmy Kimmel, gazda show-ului american.

Johnny Depp a fost invitat recent la show-ul „Jimmy Kimmel Live!”, găzduit de Jimmy Kimmel, dar după ce gazda a început să-l complimenteze spunând că are „o fața frumoasă”, Johnny a întors favorul sărutându-l de trei ori pe Jimmy pe buze.

Dacă iubita lui Depp, Amber Heard, despre care se spune că e bisexuală, nu are nicio problemă în a se săruta cu femei, iată că Johnny Depp a demonstrat că și el se poate săruta cu bărbați.

Vedeta, în vârstă de 50 de ani, a mărturisit că are o slăbiciune pentru gazdele de talk show-uri.

El a fost prezent la show-ul lui Jimmy Kimmel pentru a-și promova cel mai nou film, „The Lone Ranger”. Săptămâna trecută, la premiera de la Moscova, acesta a fost însoțit de iubita lui, Amber Heard, cu care s-a împăcat după ce actrița îl inșelase cu o femeie.

„The Lone Ranger” este noul film regizat de Gore Verbinski, care îl readuce pe Johnny Depp pe marile ecrane, în rolul indianului Tonto. Armie Hammer joacă rolul lui John Reid, iar cei doi își unesc forțele pentru a lupta împotriva corupției și a lăcomiei.