Johnny Depp, implicat fără voie într-un proces de omucidere

De: Marian Andrei / 13.04.2014, 10:37
Johnny Depp, implicat fără voie într-un proces de omucidere
Johnny Depp s-a trezit peste noapte implicat într-un proces de omucidere. Avocatul unei femei suspectate de crimă l-a citat pe actor în fața instanței, după ce acuzata a declarat că în ziua faptei trebuia să aibă o întâlnire cu starul din "Pirații din Caraibe".

Pe când se afla la premiera celui mai recent film al său, „Transcendence”, la Los Angeles, Johnny a primit o citație prin care era chemat într-un proces de omucidere.

În 2009, Nancy Lekon se afla la volanul unei mașini, în cartierul Skid Row, din L.A. când sub roțile automobilului a ajuns o femeie, pe care a târât-o pe o distanță de peste 1.600 de metri, ucigând-o.

Lekon a fost acuzată de crimă, într-un proces care a început în aprilie, însă aceasta a pledat nevinovată, pe motiv că este nebună. Iar avocatul ei vrea să dovedească acest lucru, implicându-l pe Johnny Depp. Apărătorul îl cheamă în fața judecătorilor pe star, pentru alibiul clientei sale, care susține că se afla în acea zonă în momentul în care victima a fost omorâtă, deoarece avea o întâlnire cu Johnny Depp.