Johnny Depp, Julian Lennon pe noul album Aerosmith

Apropo.ro / 01.08.2012, 17:00
Johnny Depp, Julian Lennon pe noul album Aerosmith
Membrii trupei Aerosmith au dezvăluit că vor colabora cu actorul Johnny Depp și fiul lui John Lennon, Julian, pentru noul lor abum.

Trupa Aerosmith va lansa cel de-al 15-lea LP, intitulat „Music From Antother Dimension!„, ce va fi lansat pe 6 noiembrie 2012.

Solistul fomației, Steve Tyler, a dezvăluit că s-a întâlnit cu fiul cel mare al lui John Lennon, Julian, în Los Angeles, pe când era în juriul de la American Idol.

Steve a rămas impresionat de talentul lui Julian, astfel că nu a ratat o colaborare cu acesta. Vocea lui va fi auzită la piesa „Love Three Times A Day„.

Johnny Depp este o altă vedetă prezentă pe noul album, la piesa „Freedon Fighter„, însă chitaristul Joe Perry a menționat că această colaborare ar putea fi păstrată pentru o ediție muzicală „delux” a trupei.

Lumea vrea să asculte piese tot în genul Dream On sau Walk This Way, dar nu asta îmi doresc de la noul album. El trebuie să fie și mai tare decât celelalte. M-am cam plictisit de piesele vechi și sunt încântat de noul album„, a spus Perry.

Primul single extras este „Legendary Child”, al cărui videoclip a fost lansat la începutul lunii iulie.

Piesele de pe albumul „Music From Another Dimension”:

01. What Could Have Been Love
02. Beautiful
03. Street Jesus
04. Legendary Child
05. Oh Yeah
06. We All Fall Down
07. Another Last Goodbye
08. Out Go the Lights
09. Love Three Times a Day (Hello Goodbye)
10. Closer
11. Shakey Ground
12. Lover A Lot
13. Freedom Fighter
14. Up On The Mountain