Johnny Depp și Amber Heard au stabilit data și locul nunții

De: Carmen Ulian / 31.01.2015, 09:00
Johnny Depp și Amber Heard au stabilit data și locul nunții
Johnny Depp și Amber Heard se pare că au stabilit unde și când vor face nunta. Destinația aleasă este departe de ochii indiscreților.

Johnny Depp și Amber Heard și-ar dori să se căsătorească în primul weekend din februarie, 7 – 8 februarie 2015, pe insula privată a actorului din Bahamas.

Cei doi se cunosc de pe platourile de filmare de la The Rum Diary, în 2012, și au rămas împreună. Se zvonește că ar fi făcut schimb de jurăminte într-un cadru restrâns, un eveniment la care au participat membrii familiei și câțiva prieteni, printre care Lily Rose și Jack, copiii săi din relația cu Vanessa Paradis. Ceremonia ar fi avut loc pe iahtul personal al lui Depp. Amber a purtat o creație semnată Stella McCartney.

Amber și depp s-au logodit, oficial, în ianuarie 2014, iar la petrecere au fost invitați Marilyn Manson, Steven Tyler, Mandy Moore, Bryan Adams și mulți alții.

Acesta este al doilea mariaj al lui Johnny Depp, după cel cu Lori Anne Allison. Actorul a mai avut o relație de lungă durată cu franțuzoaica Vanessa Paradis. S-au despărțit în 2012.

Amber Heard se află la prima căsătorie.