Johnny Depp și Amber Heard s-au logodit

De: Gabriela Voicu / 18.01.2014, 12:28
Johnny Depp și Amber Heard s-au logodit
Actorul Johnny Depp s-a logodit cu actrița Amber Heard, oferindu-i acesteia un inel în ajunul Crăciunului.

Actorul Johnny Depp s-a logodit cu actrița Amber Heard, oferindu-i acesteia un inel în ajunul Crăciunului, potrivit unor surse.

Amber Heard, care are o relație cu Johnny Depp din 2012, a fost surprinsă, la începutul săptămânii, purtând pe inelarul mâinii stângi un inel cu diamante, în care era montată o perlă neagră. 

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

„Cererea în căsătorie a avut loc cu ceva vreme în urmă, dar ea (Amber, n.r.) nu a purtat inelul. S-a întâmplat în ajunul Crăciunului. Amber a avut nevoie de timp ca să se hotărască. L-a refuzat înainte (…) înainte să spună da. A așteptat și a avut nevoie să se gândească mult timp la acest lucru”, a declarat un prieten al cuplului pentru revista Us Weekly.

Johnny Depp și Amber Heard

Amber Heard și Johnny Depp s-au întâlnit prima dată în 2011 la filmările peliculei „Jurnalul unui băutor de rom”, dar au început o relație după ce actorul american a încheiat relația de 14 ani cu Vanessa Paradis, cu care are doi copii.

Relația dintre Johnny Depp și Amber Heard, care a declarat că este bisexuală, nu a fost lipsită de probleme, aceasta punând, la un moment dat, capăt idilei lor după ce a decis că vrea să fie singură.