Johnny Depp şi „vampirii” Alice Cooper şi Joe Perry, show electrizant la Bucureşti

De: Cătălina Matei / 07.06.2016, 14:07
Johnny Depp şi
"Vampiri", vedete şi muzicieni de carieră, solo-uri de chitară electrică, o chitară distrusă spre satisfacţia mulţimii, public delirant, adolescente încântate, focuri de artificii, un moment emoţionant cu Johnny Depp, urale şi aplauze. Într-un cuvânt concertul The Hollywood Vampires de la Bucureşti.

Bucureşteni şi străini au fost prezenţi, luni seară, în parcarea de la Romexpo la unul din evenimentele electrizante ale verii: concertul The Hollywood Vampires. Tânăra formaţia înfiinţată în 2015 de veteranul Alice Cooper, Johnny Depp şi Joe Perry, chitaristul de la Aerosmith, a fost primită cu urale, aplauze şi curiozitatea publicului românesc.

„Vampirii” nu şi-au făcut apariţia până nu s-a lăsat întunericul peste mulţimea compactă de rockeri, fani şi novici atraşi atât de perspectiva de a-l vedea de Depp, cât şi de celelalte două nume consacrate în genul (hard) rock-ului.

Deşi nu a cântat vocal, Alice Cooper ducând cu versatilitate şi energie în ciuda celor 68 de ani piese consacrate din repertoriul unor trupe legendare ca The Who, The Doors, Pink Floyd, Led Zeppelin, Johnny Depp a încântat publicul cu solo-rile sale de chitară.

Citeşte mai multe aici!