Johnny Depp și Vanessa Paradis și-au spus adio

Apropo.ro / 20.06.2012, 10:30
Johnny Depp și Vanessa Paradis și-au spus adio
Dacă până acum umblau zvonuri privind despărțirea lui Johnny Depp de Vanessa Paradis, iată că acum este cât de poate de adevărat.

Despre Johnny Depp și Vanessa Paradis s-a tot speculat că relația lor de dragoste nu mai există, dar niciodată nu au confirmat zvonurile.

După o poveste de dragoste ce a durat 14 ani, cei doi artiști nu mai formează un cuplu. Nu s-au căsătorit niciodată, dar au împreună doi copii Lily-Rose, în vârstă de 13 ani, și Jack, în vârstă de 9 ani.

Publicistul lui Johnny Depp a anunțat printr-o declarație despărțirea celor doi. „Johnny și Vanessa s-au despărțit pe cale amiabilă. Au de crescut împreună doi copii”, a spus acesta.

Johnny, care se apropie de 50 de ani, și Vanessa, aproape 40 de ani, s-au cunoscut în 2008. Nici unul nu s-a grăbit spre altar, considerând că nu o bucată de hârtie îi ține împreună.

Printre motivele separării celor doi artiști se numără infidelitatea lui Johnny, care anul trecut a apărut pe prima pagină a unei reviste sărutând o altă femeie.

Vanessa este o femeie puternică și nu a lăsat să se vadă că suferă, preferând să declare public că nu crede în ideea de suflete pereche.

„Cred în iubire și vreau să cred că ea durează pentru totdeauna. Însă sunt un om ca toți ceilalți, trebuie să trăiești fiecare zi una după cealaltă și nu știi niciodată ce îți va aduce ziua următoare. Tot ce poți să faci este să speri, să iubești și să trăiești”, a declarat artista franceză.