Johnny Logan, concert în România

Apropo.ro / 10.09.2013, 08:00
Johnny Logan, concert în România
Cântăreţul Johnny Logan, cunoscut la nivel internaţional sub denumirea "Mister Eurovision", după ce a câştigat de trei ori trofeul competiţiei, va concerta pe 16 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Johnny Logan va cânta pentru prima dată live pe o scenă din Bucureşti, pe 16 noiembrie, la Sala Palatului. Artistul a mai vizitat România, fiind invitat special al unor spectacole de televiziune.

Potrivit organizatorilor concertului, Johnny Logan „îşi aminteşte cu plăcere de căldura cu care a fost primit în România, ospitalitatea şi mâncarea românească”.

Pe scena Sălii Palatului, fanii lui Johnny Logan vor putea asculta live hituri precum: „Why Me”, „Hold Me Now”, „Praying” şi „Galway Girl”.

Pentru spectacolul din 16 noiembrie preţurile biletelor sunt: 250 de lei (la categoria VIP), 200 de lei (categoria I), 150 de lei (categoria a II-a), 100 de lei (categoria a III-a) şi 50 de lei (categoria a IV-a).

Biletele pot fi achiziţionate din magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center, magazinele Flanco, librăriile Adevărul, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor, magazinele Germanos, Vodafone, Oficiile Poştale semnalizate Bilete.ro şi staţia de metrou Unirii 1.

De asemenea, cei care doresc să comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro, myticket.ro şi eventim.ro.