Jojo a fost o papusa Barbie obraznica la Dansez pentru tine (VIDEO)

De: Mioara Tronaru / 26.11.2011, 07:00
Jojo a fost o papusa Barbie obraznica la Dansez pentru tine (VIDEO)
Vineri seara, in penultima editie a celui de-al doisprezecelea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”, de la PRO TV, Pepe a fost Popeye Marinarul, Catrinel a fost o Printesa, Jojo - Papusa Barbie, iar Aylin a facut parte dintr-un curcubeu.

Platoul emisiunii Dansez pentru tine a fost invadat de personaje de toate nationalitatile, pentru ca unul dintre stilurile de dans a fost folclorul international. Cu ocazia acestui festin coregrafic international, in ringul de dans au revenit pentru dansul demonstrativ doi dintre campionii uneia dintre editiile trecute ale emisiunii: Catalin Morosanu si Magda Ciorobea.

Seara a fost una plina de veselie, pentru ca al doilea stil de dans al serii a fost cel cu tema Bal Mascat pentru care au demonstrat Robo, vedeta primului sezon al emisiunii „Romanii au talent” impreuna cu Genil, unul din membrii baletului emisiunii. Funky-Jazz-ul a pus si el in dificultate perechile concurente cu regulile lui atipice pe care le-a exemplificat la inceputul editiei Lockid Dani, fosta componenta a trupei Titanii Funky Fresh impreuna cu Valentin Dinu de la „Romanii au talent”.

La proba de funky jazz, Aylin Cadir a impresionat printr-o costumatie extrem de provocatoare. VEZI VIDEO

La aceeasi proba, extrem de sexy, Catrinel Sandu i-a lasat cu gura cascat pe toti reprezentantii masculini din juriu VEZI VIDEO

La proba Balului Mascat, Pepe l-a interpretat vineri seara pe simpaticul si puternicul Popeye Marinarul, iar Andreea Toma, partenera lui, a fost haioasa Olive.

Catrinel Sandu a avut parte de o coregrafie in care a facut haz de propriul ei necaz de sanatate. Ea impreuna cu Ionut au interpretat Balul Mascat de la Palatul Printesei unde toata lumea o s-o planga pe printesa accidentata si ligamentelele ei ranite. Cu totii sunt imbracati in alb, cu picioarele acoperite de multe pansamente, iar Lena, fiica lui Lilian, coregraful perechii, este o micuta facatoare de minuni. VEZI VIDEO

Aylin si Ovidiu dau viata unui curcubeu. Coregrafia lor romantica a inceput unicolor si cu totii imbracati in bleu, iar la final, fiecare dintre cei din ring au reprezentat una dintre culorile unui curcubeu optimist. VEZI VIDEO

Jojo a fost nimeni alta decat haioasa si mult admirata papusa Barbie, cam obraznica insa, iar Ionut, partenerul ei, nu mai putin celebrul Ken. VEZI VIDEO

La proba de folclor international, Pepe si Andreea au incercat sa cucereasca juriul si publicul telespectator cu un dans african, Jojo si Ionut au fost japonezi, Catrinel si partenerul ei au fost mongolezi, iar Aylin si Ovidiu au interpreata un vesel dans bavarez.


Adelina Chivu a avut o aparitie supr-sexy si la sfarsitul dansului a fost imbratisata de fetita ei VEZI VIDEO

Dupa trupa Lala Band, invitati speciali in ringul emisiunii au fost Elena si Nino de la trupa Mandinga care au facut un dans pitoresc in scop umanitar la Dansez pentru tine. VEZI VIDEO

Publicul a decis: dupa duelul la puterea a patra din aceasta editie, perechea eliminata a fost cea formata din Aylin si Ovidiu.

El a primit un premiu de 1.500 de euro. Aceasta sansa de la Dansez pentru tine m-a facut sa-mi dau seama cat de important e dansul pentru mine. Am devenit un om mai bun. Visul meu de a face o scoala de balet la Bistrita se va indeplini, e o certitudine”, a marturisit Ovidiu emotionat.

Celelalte trei echipe ramase in concurs – Pepe si Andreea Toma, Jojo si Ionut Tanase si Catrinel Sandu si Ionut Ionescu – raman in continuare sa lupte pentru visul lor.

Clasamentul va fi stabilit saptamana viitoare, in functie de voturile publicului Dansez pentru tine.