Jojo a născut un băieţel

De: Mioara Tronaru / 10.06.2011, 11:54
Jojo a născut un băieţel
Azi-noapte, Jojo (Cătălina Grama) a născut un băieţel de nota 10, de 3,370 kg şi 51 de centimetri, prin operaţie de cezariană, la maternitatea Regina Maria.


jojo anascut un baietel Jojo, proaspăta mămică a declarat cu emoţie,a scurt timp după ora 01.30, ora naşterii: „Am plâns cele mai frumoase lacrimi din viaţa mea! Şi eu şi I. am trăit un moment de miracol când am fost anunţaţi că avem băiatul pe care ni l-am dorit atât de mult”. „E superb şi mi se pare că seamănă cu amândoi! E impresionant… Sunt mamă! Se pare că bebe a vrut să se nască pe 10, la fel ca tatăl său a cărui zi de naştere o sărbătorim în septembrie”, a mai spus Jojo.

Cătălina şi I.G. sunt începând de azi părinţii unui băieţel, iar sentimentele pe care le încearca sunt de nedescris: „Când inimioara lui a bătut alături de a mea şi l-am ţinut pentru primă dată la piept, m-am simţit cu adevărat bogată. Îmi venea să strig lumii întregi ca o regină: S-a născut A.I.G.!. Cea mai frumoasă imagine a fost aceea a lui A. în braţele bărbatului pe care îl iubesc. Mândria şi iubirea soţului meu atunci când l-a văzut pe cel mic mi-au încălzit sufletul pentru totdeauna. Suntem o familie binecuvântată”, a mai declarat actriţa din „Serviciul Român de Comedie” de la PRO TV.
Jojo a mărturisit în repetate rânduri că era pregătită cu două nume pentru bebeluş, Ionuţ pentru băiat şi Ana, numele bunicii sale, dacă ar fi fost fetiţă. Ea şi soţul său nu au dorit să afle sexul copilului până în clipa în care acesta a venit pe lume, iar vestea că e băieţel i-a bucurat nespus. Jojo a povestit că într-o seară se uita împreună cu soţul sau la filmul „Moromeţii”, iar la un moment dat Victor Rebengiuc îl strigă pe fiul său. „Văzusem de nenumărate ori scena respectivă, dar atunci ne-a părut altfel. Ni s-a părut un prenume atât de special, încât ne-am promis să îl cheme aşa şi pe al nostru de vom avea un fiu. La premiile Gopo, I. i-a spus maestrului Rebengiuc, pe care îl admirăm enorm, că ne gândim la A. ca nume pentru băiat. Domnul Rebengiuc a râs încântat. Nu a crezut atunci că I. a văzut de peste 37 de ori. Dar este adevărat. Aşa l-am descoperit pe A. Datorită domnului Rebengiuc”, povesteşte vedeta PRO TV.