Jojo a născut: „Zânuţa noastră a venit pe lume”. Ce nume frumos are! – FOTO

De: Cătălina Matei / 10.01.2017, 10:54
Jojo a născut:
Jojo este în culmea fericirii. Actriţa a devenit mămică pentru a doua oară.

Vedeta a adus pe lume o fetiţă sănătoasă pe nume Zora Maria Ipate. Cătălina Grama a împărtăşit vestea cu fanii din mediul virtual.

Paul Ipate şi Jojo stau într-un palat! Cum arată şi unde se află – FOTO

Scandal uriaş! Paul Ipate, acuzat că ar fi ştiut dinainte probele de la duel 

Paul Ipate şi Jojo, detalii picante despre relaţia lor amoroasă

Ce nu ştiai despre actorul Paul Ipate? Câteva lucruri interesante despre câştigătorul de la Ferma Vedetelor

„S-a nascut Zora ! Zanuta noastra a venit pe lume! Astazi s-a nascut Zora Maria Ipate si lumea a zambit primind-o in bratele sale.  Eu si Paul ne simtim binecuvantati si fericiti ca totul a fost bine si lin si ca ne putem strange in sfarsit in brate minunea de fetita. Zora e delicata ca Degetica si cuminte asa cum numai pruncii din povesti sunt. A luat nota zece si domnul doctor Catalin Haiduc spune ca merita chiar zece cu felicitari!:) Nu stiu cum va pot descrie totul mai bine in cuvinte! Stiu doar ca simt ca si cand cerurile s-au deschis azi si ne-au invaluit in cea mai frumoasa si calda lumina! Le multumim din toata inima tuturor celor ce ne-au fost alaturi in acest moment plin de emotie.

Zora doarme linistita la pieptul meu cu obrajorii ei de petale si stiu ca in acest moment sunt cea mai fericita mamica din lume.
Iubesc si sunt iubita asa cum nu am mai fost vreodata si am cele mai frumoase comori din lume de la A la Z: pe Achim si pe Zora. 
Va imbratisez si va multumesc de acum pentru gandurile frumoase si pentru prietenia si iubirea voastra pe care nu ati ezitat niciodata sa mi le daruiti.
Va scriem curand!”, a scris Jojo pe blog.

Foto Facebook