Jojo: “Nu arăt aşa fără efort!

De: Nicoleta Nicolae / 01.07.2015, 19:00
Jojo: “Nu arăt aşa fără efort!
A demonstrat că este în formă bună şi munceşte pentru asta. Lipsa timpului nu este o scuză pentru a nu face sport, Jojo face acasă.

Despre sport, despre Achim, divorţ, modă, actorie şi mâncare în cele ce urmează.

CSÎD: Eşti dintotdeauna la televizor. Am crescut cu tine. Cum este să trăieşti mai bine de jumătate din viaţă sub lumina reflectoarelor?

Cătălina Grama: Interesant. E pur şi simplu viaţă. O altfel de viaţă, însă, atunci când te obişnuieşti aşa, nu ştii cum ar putea fi în altă parte. Chiar cred că aşa este pentru noi toţi. Nimeni nu a trăit în locul celuilalt pentru a afla dacă e mai simplu sau mai complicat.

CSÎD: Este greu drumul celebrităţii?

C.G.: Nu este simplu. Însă este frumos dacă nu urmăreşti celebritatea. Eu nu am visat să devin celebră. Am vrut să fac muzică, apoi actorie, televiziune şi aşa mai departe. Însă nu mi-am propus niciodată ca finalitatea muncii mele să fie celebritatea, ci actul artistic.

CSÎD: Ce ai schimba, dacă te uiţi în trecut?

C.G.: Ar fi poate câteva chestiuni pe care le-aş schimba, însă nu fundamentale. Nişte virgule, probabil, ca să schimb un pic sensul „frazei”.

CSÎD: De la fetiţa blondă cu codiţe – astăzi eşti un simbol pentru generaţia femeilor de carieră ce au devenit mame, dar au şi divorţat. Cum este acest rol?

C.G.: Nu mi-am propus să fiu un simbol, însă dacă sunt un exemplu pentru mamele care fac şi carieră, mă simt bine. Divorţul nu este nicidecum o experienţă de încununat. Se întâmplă uneori şi evident că trebuie să mergi mai departe. Încurajez în orice fel posibil mamele singure să găsească în ele forţa şi puterea de a merge mai departe pentru copiii lor, dar şi pentru ele. Femeile sunt puternice tocmai pentru că sunt îngrozitor de sensibile.

Citeste mai mult aici!