Jojo, pe vremea când era minoră şi provocatoare. Uite cum poza!

De: Alexandra Necsoiu / 04.05.2017, 15:57
Jojo, pe vremea când era minoră şi provocatoare. Uite cum poza!
Cătălina Grama, cunoscută sub numele de scenă Jojo a început să cocheteze cu showbizul încă de la vârsta 14 ani.

Pe când era doar o puştoaică, Jojo a realizat un set de poze foarte fierbinţi pentru acele vremuri, realizate de fotograful Gabriel Miron.

Femeile fierbinţi ale lui Nicolaescu: Mihaela Rădulescu, Jojo, Ilena Lazariuc, Daniela Nane. Goale de dragul artei! – FOTO

Paul Ipate şi Jojo, detalii picante despre relaţia lor amoroasă

Paul Ipate şi Jojo stau într-un palat! Cum arată şi unde se află – FOTO

La doar 14 ani Jojo s-a apucat de modeling în anul 1994. Într-un casting este observată de cei de la revista Salut, apoi începe o colaborare ProTV. Timp de doi ani a făcut parte din trupa U-nite alături de Bart şi Miky, compunând numeroase melodii. Ceva mai târziu, alături de Horia Brenciu, a fost prezentatoare la emisiunea Kiki Riki Miki. A colaborat cu Xtra Records în anul 2000 compunând videoclipul Roz care a câştigat ceva mai târziu în România premiul Otto.

Jojo a continuat cariera muzicală singură. În prezent Jojo studiază actoria şi ia lecţii de canto. A apărut într-un număr al revistei Playboy.Divertis, emisiune săptămânală de umor şi satiră, 2000-2009. SRC: Happy Show, emisiune săptămânală de umor şi satiră, 2014-prezent. Serviciul Român de Comedie, emisiune săptămânală de umor şi satiră, 2009-2014.